menusearch
shahidmadani.com

نهمین همایش خانواده و مدرسه برگزار گردید

header
جستجو
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲:۲۹:۱۴
۱۴۰۲/۴/۱۷ شنبه
(0)
(0)
نهمین همایش خانواده و مدرسه برگزار گردید
نهمین همایش خانواده و مدرسه  برگزار گردید

در این مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: والدین برای پیشگیری از گریز فرزندان باید به آنها شخصیت داده و در کارها از آنها نظرخواهی کرده و مشاوره بگیرند.

حجت‌الاسلام محمد شریفانی در همایش خانواده و مدرسه در همدان به بیان چهار برنامه و ۱۰ روش کاربردی پیامبر اکرم (ص) در پیشبرد امور و جذب قلوب افراد پرداخت و افزود: بهره گیری از این شیوه ها در زندگی برای جذب جوانان، نوجوانان و فرزندان بسیار ضروری و کاربردی است.

وی مهمترین علت توفیق رسول اکرم (ص) را داشتن برنامه دانست در حالیکه هم اینک برنامه های یک، سه، پنج و ۱۰ ساله در ادارات موجود است در حالیکه اهمیت یک برنامه، اجرای آن است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: پیامبر اکرم (ص)۱۰ شیوه برای اجرای برنامه های خود داشت که می‌توان این برنامه ها را نه تنها در جامعه بلکه در خانه و خانواده نیز به کار بست.

حجت الاسلام شریفانی افزود: یکی از برنامه های مورد تاکید نبی اکرم (ص) تلاوت قرآن است اما در حالیکه بیش از چهار دهه از عمر با برکت انقلاب می‌گذرد ۷۰ درصد اتحصیلکرده ها توان روخوانی قران بدون اشتباه را ندارند.

وی اضافه کرد: ۶ هزار و ۲۰۰ آیه به پیامبر نازل شده که ۳۰۰ آیه قُل (بگو) دارد یعنی این موضوع را حتمن به مردم بگو همچنین در مجموع خداوند ۱۰ ماموریت ویژه به پیامبر(ص) داده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی یاد دادن نحوه تلاوت قرآن و توسعه آن در جامعه یکی از ماموریت های پیامبر(ص) است چرا که در صورت بی توجهی به آموزه های قرآن و مانوس نشدن فرزندانمان با این کتاب الهی وضعیت جامعه بهبود نمی‌یابد.

حجت الاسلام شریفانی تاکید کرد: علاوه بر قرائت قرآن، مولفه هایی همچون فهم آیات، عمل به قرآن و پی بردن به حکمت آن یعنی تربیت حکیم از دیگر رسالت های پیامبر بود که به عنوان چهار برنامه مهم ایشان مطرح است.

وی با ذکر آیه ۱۵۹ سوره آل عمران به بیان ۱۰ شیوه تربیتی که باید در خانواده مورد توجه قرار بگیرد پرداخت بیان کرد: طبق این آیه که در جنگ اُحُد نازل شد اولین روش تربیتی مهر و محبت است همچنین پیامبر محبت را به عنوان مبنای مکتب خود برگزید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی افزود: هم اینک در عصر گُسست نسل ها قرار داریم چرا که رشته محبت بین ما پاره شده است.

حجت الاسلام شریفانی ادامه داد: پیامبر شخصیتی نرم خو و مهربان داشت و آرامش از سخن او لبریز بود؛ توجه خانواده ها به این ویژگی پیامبر موجب می‌شود پناهگاه فرزندان به جای کشورهای خارجی دامن خانواده باشد بنابراین حتی در صورت پرخاشگر بودن فرزند بهتر است با او به نرمی و لطافت برخورد شود.

وی یکی از علل فراری بودن فرزندان از خانواده را روابط عمومی ضعیف والدین دانست و افزود: برخی از والدین به جای جاذبه دافعه دارند به گونه ای که هیچگاه زمانی را برای بازی با کودکانشان قرار نمی‌دهند.

وی داشتن گذشت و بخشش، پرهیز از کلک، مکر و خیانت و داشتن خصلت صداقت و پاکی، خودداری از دروغ گفتن به فرزندان، مهربانی، دم از خدا زدن، خدامحوری و توکل به خدا را از دیگر ویژگی های پیامبر(ص) دانست که باید در زندگی مورد توجه قرار گیرد.

 نهمین همایش خانواده و مدرسه  برگزار گردید
نهمین همایش خانواده و مدرسه برگزار گردید